Ανθεκτικό πολυαιθυλένιο σωλήνων PE100 γδαρσίματος ένδυσης με το σύνθετο σκαφών της γραμμής
Wear Abrasion Resistant Pipe PE100 Polyethylene With Liner Composite
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Μάρκα: Goldstone
Υψηλό φως:

Ανθεκτικός σωλήνας γδαρσίματος πολυαιθυλενίου

,

Σύνθετος ανθεκτικός σωλήνας γδαρσίματος

,

Ένδυση PE100 - ανθεκτικός σωλήνας

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προδιαγραφές
Περιγραφή προϊόντων

Ανθεκτικός σωλήνας πολυαιθυλενίου σωλήνων γδαρσίματος με το σκάφος της γραμμής γδαρσίματος

 

Η περισσότερη αποτυχία του σωλήνα για τη μεταφορά του μίγματος στερεό-νερού όπως η λάσπη άνθρακα, ο πηλός μεταλλεύματος ή τα κοκκώδη υλικά είναι ένδυση πάχους τοίχων έξω. Ο σωλήνας χάλυβα έχει την καλή αντίσταση πίεσης αλλά το μηχανικό γδάρσιμο του χάλυβα είναι πολύ σημαντικό που κάνει το σωλήνα χάλυβα αποτυγχάνει και πρέπει να είναι αντικατεστημένη πολύ συχνότητα. Ο σωλήνας πολυαιθυλενίου PE100 έχει την καλύτερη διαβρωτική ιδιοκτησία απόδειξης από το σωλήνα χάλυβα, και ο παράγοντας τριβής του είναι λιγότερος χάλυβας έτσι έχει επίσης την καλύτερη αντίσταση γδαρσίματος από το σωλήνα χάλυβα.

 

 

 

Το Goldstone προσανατολίζει έχει αναπτύξει έναν ιδιόκτητο σύνθετο σωλήνα, ο οποίος έχει ένα νέο σκάφος της γραμμής στο σωλήνα PE100 που παρέχει μια ανώτερη αντίσταση γδαρσίματος και ένα χαμηλότερο κόστος της παραγωγής. Έτσι αυτός ο νέος τύπος του σωλήνα με το σκάφος της γραμμής μπορεί να προσφέρει έναν πολύ πιό μακροχρόνιο κύκλο ζωής υπηρεσιών σε λειτουργία.

 

 

 

 

Σε άλλο χέρι, Goldstone προσανατολίζει δίνει μια άλλη επιλογή τον ενισχυμένο HDPE σωλήνα για τη εξορυκτική βιομηχανία. Εκείνοι διοχετεύουν με σωλήνες πρέπει να προσθέσουν το υλικό ενίσχυσης για να προσφέρουν την υψηλότερη αντίσταση πίεσης σωλήνων, κοντά στην πίεση εργασίας σωλήνων χάλυβα, αλλά την καλύτερη απόδειξη αντιδιαβρωτικών και γδαρσίματος, και τον πολύ πιό μακροχρόνιο χρόνο υπηρεσιών, έτσι θα είναι καλό υποκατάστατο του σωλήνα χάλυβα στην εφαρμογή.

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Wood Han
Τηλ.: : 13608083660
Φαξ : 86-28-87086837
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)