Να στείλετε μήνυμα

HDPE διπλοτειχισμένη ζαρωμένη μηχανή 3000 εξώθησης σωλήνων σπειροειδής δομή χιλ. 800Mpa

1 ΣΥΝΟΛΟ
MOQ
USD 400,000 to 1 million
τιμή
HDPE διπλοτειχισμένη ζαρωμένη μηχανή 3000 εξώθησης σωλήνων σπειροειδής δομή χιλ. 800Mpa
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Διάμετρος: 300-3000 χιλ.
Τύπος: τοίχος δομών
Διαδικασία: Σπείρα
Υλικό: HDPE σύνθετο
Εφαρμογή: υπόνομος και αποξήρανση
Υψηλό φως:

800Mpa ζαρωμένη μηχανή εξώθησης σωλήνων

,

3000 ζαρωμένη χιλ. μηχανή εξώθησης σωλήνων

,

HDPE διπλοτειχισμένη ζαρωμένη μηχανή σωλήνων

Βασικές πληροφορίες
Μάρκα: Goldstone
Αριθμό μοντέλου: Tl-2000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Χρόνος παράδοσης: 3 μήνες
Περιγραφή προϊόντων

ο χάλυβας ενίσχυσε τη σπειροειδή μηχανή σωλήνων δομών ζαρωμένη τοίχος για το νερό αποβλήτων αποξηράνσεων λυμάτων

 

Ο ελαστικός συντελεστής του χάλυβα άνθρακα είναι σχεδόν 200 φορές υψηλότερος από το πολυαιθυλένιο η αξία της είναι MPA περίπου 190.000 εντούτοις το πολυαιθυλένιο είναι γύρω από 800Mpa μόνο. Έτσι εάν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα και του χάλυβα και του πλαστικού, αυτή θα είναι μια ιδανική μέθοδος για να πάρει έναν τέλειο σωλήνα με την υψηλή ακαμψία και το λιγότερο κόστος. Η ερώτηση είναι πώς να συνθέσει δύο είδη υλικού με έναν καλό τρόπο, να κρατήσουν τα οφέλη τους αλλά αποφεύγει τις ατέλειες, για να τους αφήσει να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ερευνούν την απάντηση αυτής της ερώτησης, μεταξύ τους, ο σωλήνας SRPE είναι απολύτως μια σχετική συμπαθητική και επιτυχής λύση για το σύνθετο σωλήνα που αποδεικνύεται από τα μαζικά στοιχεία από το 2003.

 

HDPE διπλοτειχισμένη ζαρωμένη μηχανή 3000 εξώθησης σωλήνων σπειροειδής δομή χιλ. 800Mpa 0HDPE διπλοτειχισμένη ζαρωμένη μηχανή 3000 εξώθησης σωλήνων σπειροειδής δομή χιλ. 800Mpa 1

Αυτή τη στιγμή ο σύνθετος σωλήνας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλές εφαρμογές και οι διάφοροι χάλυβας-πλαστικοί σύνθετοι σωλήνες έχουν αναπτυχθεί. Ο χάλυβας ενίσχυσε το ζαρωμένο σπείρα σωλήνα πολυαιθυλενίου (σωλήνας SRPCP) είναι μια από τις καλύτερες λύσεις μεταξύ εκείνων των σωλήνων, η οποία έχει ερευνηθεί από Goldstone την επιχείρηση με το κινεζικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι μια μεγάλη τεχνική καινοτομία για να χρησιμοποιήσει τη χάλυβας-πλαστική σύνθετη κατασκευή αντί του ενιαίου υλικού (πλαστικό) για το σύστημα σωλήνων λυμάτων και αγωγών. Η νέα αποτελούμενη δομή φέρνει πολλά πλεονεκτήματα όπως τη μεγαλύτερη ακαμψία, το λιγότερες βάρος, το χαμηλότερο κόστος, τη μεγάλη διάμετρο, κ.λπ.

 

Η διάμετρος του σωλήνα είναι από 300 χιλ. (12 ίντσα) μέχρι 3200 χιλ. (126 ίντσα). Το προφανές πλεονέκτημα του νέου σύνθετου σωλήνα είναι η υψηλή ακαμψία και το χαμηλότερο κόστος εάν συγκρίνεται με τον καθολικό θαμμένο πλαστικό σωλήνα λυμάτων. Η ακαμψία δαχτυλιδιών έφθασε σε SN8 σε SN16, το οποίο είναι μια αιφνιδιαστική αξία για άλλους πλαστικούς σωλήνες. Αυτός ο σωλήνας ανταποκρίνεται στα πρότυπα 2435-12 και το Ισραήλ ASTM, το ιταλικό τυποποιημένο, κινεζικό εθνικό τυποποιημένο κ.λπ.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Alex Liu
Τηλ.: : 18828091253
Φαξ : 86-28-87086837
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)