Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,LtdΚαθιερωμένο το 2001, Sichuan Goldstone προσανατολίζει το νέο κοβάλτιο τεχνολογίας υλικών, το ΕΠΕ είναι μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην καινοτόμο έρευνα και την ανάπτυξη σύνθετου υλικού. Η επιχείρηση έχει τα πολυ επιχειρησιακά τμήματα, που συμμετέχουν μέσα στον ενισχυμένο πλαστικό σωλήνα, τον εξοπλισμό και τη διαδικασία κενού επιστρώματος, τον έξυπνο χώρο στάθμευσης και τη νέα υλική Ε&Α.

 

Στα προηγούμενα 20 έτη, αυξανόμαστε μέχρι την κύρια επιχείρηση ενισχυμένο στον πλαστικό τομέα επεξεργασίας σωλήνων και εφευρίσκουμε τον ενισχυμένο χάλυβας σωλήνα πολυαιθυλενίου και τον ενισχυμένο ζαρωμένο σωλήνα επιτυχώς, και τους προάγουμε έπειτα για να γίνουμε η αρχική σωλήνωση για την παροχή νερού και τα λύματα. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν σύνολα περισσότερο από το 2000 ενισχυμένων μηχανών σωλήνων Goldstone που τρέχουν σε όλο τον κόσμο, το οποίο έχει τις μεγάλες συνεισφορές στην αστική κατασκευή στις διαφορετικές θέσεις.

 

 

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,LtdΤο κενό Goldstone είναι το τμήμα επεξεργασίας επιφάνειας της ομάδας, η οποία αφιερώνεται για να παρέχει την περιεκτική λύση για τις βιομηχανίες επιστρώματος PVD. Οι λύσεις μας καλύπτουν κυρίως στο γυαλί αρχιτεκτονικής, την ενέργεια - γυαλί αποταμίευσης, το γυαλί διακοσμήσεων, το οπτικό γυαλί λειτουργίας και την πλαστική επιμετάλλωση, απόθεση χρωμίου για το αυτοκίνητο. Χρησιμοποίησε την κύρια magnetron μας τεχνολογία επιμετάλλωσης, και συνδύασε με την κατασκευή κατάστασης προόδου στην Κίνα και τα αριστοκρατικά διάσημα τμήματα εμπορικών σημάτων παγκοσμίως, και έπειτα μπορούμε να παρέχουμε σε αυτήν την προηγμένη μηχανή τεχνολογίας την υψηλή κόστος-απόδοση για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, η καινοτόμος μηχανή επιστρώματος Goldstone δημιουργεί τον πλούτο και την αξία για τους πελάτες μας.

 

Διατηρώντας το βήμα της νέας τεχνολογικής επανάστασης, ενημερώνουμε πάντα την τεχνολογία μας και αναπτύσσουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα με το σύνολο του καινοτόμου πνεύματος. Οι προηγμένες τεχνολογίες και τα συστατικά εισάγονται στον πιό πρόσφατο εξοπλισμό διαδικασίας μας συνεχώς. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας θα φέρει τις νέες λύσεις, έτσι οι πελάτες μας μπορούν επίσης να απολαύσουν το μεγάλο όφελος από εκείνη την αναβάθμιση.

 

 

 

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

 

 

 

Ιστορία

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

Από το 2001

  • Ιδρυμένο το 2001, Goldstone ξεκινά την επιχείρησή του από τη σύνθετη τεχνολογία σωλήνων

  • Το 2002, Goldstone απελευθέρωσε το ενισχυμένο SRTP διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων προϊόν σωλήνων χαλύβδινων συρμάτων, πώλησε μέχρι στιγμής περισσότερα από 900 σύνολα μηχανημάτων.

  • Το 2005, απελευθερώσαμε το ενισχυμένο ζαρωμένο προϊόν σωλήνων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων χάλυβας, πώλησε μέχρι στιγμής περισσότερα από 1200 σύνολα μηχανημάτων παγκοσμίως.

  • Το 2015, Goldstone απαριθμήθηκε στο επιχειρηματικό χρηματιστήριο αύξησης της Κίνας και έγινε δημόσια επιχείρηση

  • Το 2016, ολοκλήρωσε την απόκτηση του κενού Tungtay και άρχισε το τμήμα κενού επιστρώματος

  • Το 2017, Goldstone απόκτησε τη δικαιοσύνη 100% του φαρμακευτικού είδους της Ασίας για να χτίσει μια πολλαπλάσια επιχείρηση επιχειρηματικών μονάδων

  • Από το 2018 μέχρι τώρα, η επιχείρηση κάνει τη βαριά επένδυση στην Ε&Α νέων προϊόντων είτε στο σύνθετο σωλήνα είτε τη διαδικασία κενού επιστρώματος υλικής επιφάνειας. Σήμερα, είμαστε στην κυριάρχη θέση για την τεχνολογία του σύνθετου σωλήνα RTP/TCP για το πετρέλαιο & τις βιομηχανίες φυσικού αερίου, και το πλαστικό μεταλλικό επίστρωμα με PVD τη διαδικασία.

Υπηρεσία

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,LtdΗ τεχνολογία είναι ο πρώτος ανταγωνισμός μας, το ταλέντο είναι ο πρώτος πόρος μας.

 

Το Goldstone θα δώσει στον πελάτη την πλήρη τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή ενημέρωση προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

 

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

Ξύλινος διευθυντής πωλήσεων Han

Εξαγωγή Mnanger

εμπειρία 25 ετών στα πλαστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα κενού επιστρώματος.

Εργασμένος σε Goldstone για 20 έτη

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd                                                             Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

Διευθυντής πωλήσεων του Alex Liu                                               Διευθυντής εξαγωγής Liu κρίνων

Εξαγωγή Mnanger                                                         εμπειρία 5 ετών στην εξαγωγή μηχανημάτων

εμπειρία 10 ετών στα πλαστικά μηχανήματα                        Εργασμένος σε Goldstone για 5 έτη

Εργασμένος σε Goldstone για 10 έτη

 
 
 
 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Wood Han
Τηλ.: : 13608083660
Φαξ : 86-28-87086837
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)